2024. tavaszától kertlátogatások a Zöld pagonyban!

Időpontok: hamarosan 

Kertemről rövid áttekintés:

https://latogathatomagankertek.hu/zold-pagony

Kert-térkép:

leírás:

Amennyiben bármi kérdésed lenne, továbbra is szívesen állok rendelkezésedre a

sinkaerika66@gmail.com 

oldalon

Várlak Benneteket nagy-nagy szeretettel, Erika


Szerintem már mindannyian értesültetek a fantasztikus hírről?!

Kertemben ismét fogadhatok vendégeket, látogatókat!

Kertem, a Zöld pagony (igen találó névvel, melyet Bese Erzsébetnek köszönhetek) került be még 2019. őszén a a hazai látogatható magánkertek névsorába az Édenpont – illetve annak korábbi nevén Kertnézőben –  jóvoltából, melyet az elmúlt években, közel 1300 m2 nagyságú kertem sok száz kertbarátot vonzott.


Elindult a … 

https://latogathatomagankertek.hu/

oldal, Szomoru Miklós szervezésében!

Tökéletes és zseniális a maga nemében, mely egy hiánypótló felület lesz minden kertimádónak, Látogatóknak, valamint nekünk, Házigazdáknak is.

Ezen az oldalon megtalálod majd kertemet, a Zöld pagonyt, sok csodás kert társaságában, melyek nyitottak és várják a Látogatókat.


Itt, ezen az oldalon lehet majd jelentkezni a kertembe szervezett kertlátogatásokra és az aktuális időpontokról is itt tudsz majd tájékozódni.
De természetesen továbbra is értesülhettek minden fontosabb információról az FB oldalamon, illetve a blogomon is. 

Szomoru Miklós által létrehozott oldal küldetése:

„Nagy-Britannia messze földön híres kertkultúrájáról. Rengeteg szenvedélyes kertész csodálatos alkotásokat hozott létre az országban a hatalmas parkoktól és grandiózus kastélykertektől kezdve a gyönyörűen beültetett egészen kicsi hátsó udvarokig. 

Nem csoda, hogy itt vált hosszú évtizedek óta hagyománnyá az, hogy magánemberek időszakonként megnyitják kertjeiket a nagyközönség előtt, és kisebb csoportokban körbevezetik a látogatókat a büszkeségre méltán okot adó díszkertjeikben."

Kertem, a Zöld pagony (igen találó névvel, melyet Bese Erzsébetnek köszönhetek) került be még 2019. őszén a a hazai látogatható magánkertek névsorába, az Édenpont – illetve annak korábbi nevén Kertnézőben –  jóvoltából, mely Rácz Péter kezdeményezésére jött létre.

Majd ez a remek kezdeményezés a Covid időszaka alatt megszűnt, de a kertlátogatók igénye továbbra is megmaradt, hogy csodás kerteket látogathassanak és mindez egy helyen, egy szervezésben legyen megtalálható, elérhető.

Ezt a megkezdett, nagyszerű hagyományt szeretnénk újra feleleveníteni, mellyel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy hazánkban is egyre népszerűbb legyen a kertészkedés, a növények szeretete, és emellett a sok természet- és kertszerető ember meg tudja osztani egymással a tapasztalatait, ezáltal környezetünk sokkal élhetőbbé és esztétikusabbá válhat.


Kertemet (és bemutatkozásomat) már most is megnézheted ezen az oldalon:

https://latogathatomagankertek.hu/zold-pagony


További információk és segédlet az oldal használatával kapcsolatban, Szomoru Miklós által készített videóban!

https://www.facebook.com/Angolkert.Pilisszentkereszten/videos/1374017663420375


Kertemet a „Hagyományos kertlátogatások” menüpont alatt,  illetve a „Helyszínek” címszó alatt, a „Zöld pagony”-ra kattintva találhatod meg.

Itt tudsz tájékozódni majd az aktuális időpontokról, lehetőségekről és minden egyéb fontos információkról.

Várlak Benneteket nagy-nagy szeretettel!

Vadvirágos üdvözlettel, 

Erika

                                kertem, a stégen kialakított pihenővel (2021. május 15.)Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.